Izvor: sputnik
27.10.2024 u 08:54
0

PUTIN: Nadam se da su me čuli

Ruski predsednik Vladimir Putin nada se da je do Zapada stiglo upozorenje o tome, šta će se desiti ako dozvoli Kijevu da gađa teritoriju Rusije.

„Nisu mi ništa rekli o tome, ali nadam se da su čuli. Jer, mi ćemo morati sami da donesemo neke odluke“, rekao je Putin televiziji Rusija 24.

Kako je istakao, rusko Ministarstvo odbrane razmišlja o različitim opcijama odgovora na moguće udare dugog dometa na rusku teritoriju i ponudiće različite opcije.
Po njegovim rečima, napade ove vrste tehnički mogu da izvode samo oficiri NATO-a, nikako vojnici kijevskog režima.
Ruski predsednik Vladimir Putin je ranije izjavio da zemlje NATO-a sada razgovaraju, ne samo o mogućoj upotrebi zapadnog oružja dugog dometa od strane Kijeva, već odlučuju da li će se direktno uključiti u ukrajinski sukob. Direktno učešće zapadnih zemalja u ukrajinski sukob promeniće njegovu suštinu, Rusija će biti prinuđena da donosi odluke na osnovu pretnji koje joj se na taj način stvaraju.
Pres-sekretar ruskog lidera Dmitrij Peskov rekao je da je izjava predsednika o posledicama udara zapadnog oružja duboko na teritoriju Rusije krajnje jasna i nedvosmislena i da je stigla do pravih adresa.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter