Izvor: ria novosti
21.05.2024 u 21:20
0

PUTIN OBEĆAO: Rusija će učiniti sve da nastavi da razvija odnose sa Iranom

Ruski predsednik Vladimir Putin zatražio je od predsednika Državne dume Vjačeslava Volodina da prenese iranskom rukovodstvu da očekuje da će se razvoj rusko-iranskih odnosa nastaviti u istom tonu.

„Mi ćemo, sa naše strane, učiniti sve da rusko-iranski odnosi nastave u tom duhu, prenesite ove reči rukovodstvu Irana“, rekao je Putin na sastanku sa Volodinom, koji će predstavljati Rusiju na Raisijevoj pogrebnoj ceremoniji.

Helikopter u kojem su bili Raisi, ministar inostranih poslova Hosein Amir Abdolahjan i drugi zvaničnici srušio se 19. maja na severozapadu zemlje u regionu Verzegan. Ujutro 20. maja, potpredsednik Irana Mohsen Mansuri potvrdio je izveštaje da su predsednik i njegova delegacija poginuli u padu helikoptera

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter