Izvor: ALO
15.06.2024 u 14:31
0

PUTIN OKREĆE MILIONE: Biznis sa ovom evropskom državom ponovo cveta!

Španija je posle tromesečne pauze nastavila sa otkupom gvožđa iz Rusije, prenosi ruska novinska agencija

Španija je nastavila uvoz ruskog gvožđa i čelika u aprilu nakon tromesečne pauze, navodi RIA Novosti pozivajući se na analizu podataka Evropske statističke službe.

Madrid je obustavio redovnu kupovinu ovog metala iz Moskve u decembru 2023. i pauzirao do aprila. Sredinom proleća nastavljen je otkup – uvezeno je 21,3 hiljade tona ovih metala u vrednosti od osam miliona evra.

RUSIJA NIJE POZVANA: Zelenskog sačekao HLADAN TUŠ!

 

Pored toga, zemlja je naglo povećala kupovinu aluminijuma – za jedan i po puta, na 13 miliona evra, a takođe je povećala uvoz titanijuma iz Rusije za 1,9 puta – na milion i po evra.

Generalno, međusobna trgovina dve zemlje u aprilu je smanjena za 14 odsto – na 248 miliona evra, od čega je 177,2 miliona iz ruskog izvoza, a 70,8 miliona iz španskog.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter