Izvor: Happy BSC
19.04.2022 u 09:07
0

PUTIN PODIGAO NUKLEARNE BOMBARDERE? Snimljeni su kako NADLEĆU ukrajinsku granicu – da li će se desiti ONO OD ČEGA SVET STREPI? (VIDEO)

Pojavio se snimak na kojem se vidi kako nuklearni bombarder TU-160 leti u pratnji 4 lovca i aviona za dopunu goriva u zapadnoj Rusiji blizu granice sa Ukrajinom.

Rusija je pod pritiskom usled gubitka važnog bojnog broda „Moskva“ u Crnom moru te se ovo tumači kao pretnja Ukrajincima. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ministarstvo odbrane Rusije nije komentarisalo svrhu preleta ovih aviona kao i njihovu misiju.

JAK ŠAMAR ZA SVE UKRAJINCE IZ MOSKVE! Rusi su osvojili ovaj UKRAJINSKI GRAD, a onda su uradili nešto što je VEOMA BOLNO (VIDEO) (FOTO)

Trenutno se koriste bombarderi TU-95 prilikom bombardovanja ukrajinskih gradova, najviše u Kijevu i Lavovu. Oni ne nose nuklearno naoružanje već krstareće rakete Kh-55. 

Putin ih je pre rata u Ukrajini poslednji put koristio kada je poslao 2 „Bears“ (kolokvijalni naziv  koji koristi NATO za TU-160 bombardere) na sever Škotske ali su ih presreli engleski „Tajfuni“ koji pripadaju Kraljevskom vazduhoplovstvu Velike Britanije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter