Izvor: HAPPYBSC
15.02.2024 u 16:26
1

PUTIN RAZOČARAN INTERVJUOM: Bio sam spreman na žestoka pitanja Karlson je bio premekan

Putin je rekao da je očekivao oštrija pitanja, nadajući se konfrontativnijem pristupu koji će mu omogućiti da odgovori na isti način

Ruski predsednik Vladimir Putin izrazio je iznenađenje i nezadovoljstvo dinamikom intervjua sa američkim televizijskim voditeljem Takerom Karlsonom, rekavši da je očekivao oštrije i agresivnije ispitivanje.

Putin, poznat po svom veštom vođenju intervjua, očekivao je oštrija pitanja, nadajući se konfrontativnijem pristupu koji bi mu omogućio da odgovori na isti način

ERDOGAN OTKRIVA: Evo kakvi su odnosi Turske i SAD, sklopljen dogovor koji niko nije očekivao!

– Nekoliko puta je pokušao da me prekine, ali se, iznenađujuće za jednog zapadnog novinara, pokazao strpljivim, slušao je moje duge dijaloge, posebno one vezane za istoriju. Nije mi dao povoda da radim ono što sam spreman. da uradi – rekao je Putin.

„Bilo bi tužno da su uhapsili Karlsona“

Putin je rekao i da bi bilo tužno da Karlson bude uhapšen u SAD zbog intervjua, ali da zna u šta se upušta.

Sankcije protiv Takera Karlsona nakon njegove posete Rusiji pokazale bi pravo lice moderne liberalno-demokratske diktature u SAD, rekao je Putin.

– To bi bilo lepo. Tada bi pokazali svoje pravo lice – rekao je Putin.

Tokom polučasovne razmene, Putin je Karlsona podvrgnuo istorijskom predavanju, označivši njegov prvi intervju sa američkim novinarom od ruske invazije na Ukrajinu pre skoro dve godine.

Putin je priznao da je iznenađen Karlsonovim minimalnim prekidima, otkrivajući da nije dobio puno zadovoljstvo iz intervjua.

Kremlj je branio Putinovu odluku da se angažuje sa Karlsonom, navodeći kao razlog odstupanje voditelja od, kako su oni smatrali, „jednostranog“ izveštavanja mnogih zapadnih medija o sukobu u Ukrajini.

U međuvremenu, stručnjak za govor tela profesor Erik Busi analizirao je Putinovo držanje tokom dvosatnog intervjua, opisujući ruskog lidera kao „mršavog“ i „neudobnog u sopstvenoj koži“.

Bjusi je ukazao na Putinova stopala koja se trzaju, nemirne ruke i opušteno držanje, ukazujući na potencijalnu fizičku nelagodnost ili nervozu.

Dok je drugi stručnjak posmatrao Putinovu dominaciju tokom intervjua, Buci je tvrdio da je ruski lider izgledao neuobičajeno slab dok sedi pored udobnog američkog TV stručnjaka.

Govoreći o Putinovom nedostatku udobnosti u poređenju sa Karlsonom, Buci je primetio očigledne fizičke „granice“ ruskog lidera, spekulišući da on možda „prikriva bol“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PUTIN RAZOČARAN INTERVJUOM: Bio sam spreman na žestoka pitanja Karlson je bio premekan”

  1. Da, jednostavan intervju, ali nije mi iznenadjujuce.
    Putin je predsednik, a on je u tudjoj zemlji.
    S druge strane, rat se jos uvek vodi.
    Sve u svemu, bio je to dobar intervju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter