Izvor: Novosti
15.02.2024 u 12:55
0

ERDOGAN OTKRIVA: Evo kakvi su odnosi Turske i SAD, sklopljen dogovor koji niko nije očekivao!

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je da odnosi Turske i SAD beleže pozitivan trend, nakon što je dogovor o prodaji američkih aviona F-16 Ankari napredovao.

Erdogan je rekao novinarima u sredu, tokom povratnog leta iz Kaira, da ima sve više pitanja o kojima su Turska i SAD saglasne, kao i da u ovom trenutku nema negativnog trenda u odnosima između dve zemlje.

Tanjug/AP Photo/Khalil Hamra

Govoreći o sukobu u Pojasu Gaze, Erdogan je ocenio da neće biti mira, osim ako Izrael ne prihvati najosnovnija prava palestinskog naroda i uspostavljanje palestinske države u granicama iz 1967. godine, prenela je Anadolija.

IZRAEL DOBIO VAŽNO OBAVEŠTENJE: Stigao predlog o rešavanju sukoba!

Erdogan je istakao da će Turska povećati saradnju sa Egiptom da bi se osiguralo da se, kako je naveo, „masakr u Gazi“ zaustavi i da se postigne trajno i održivo rešenje za palestinski narod.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter