Izvor: Kuir
15.02.2024 u 10:11
0

IZRAEL DOBIO VAŽNO OBAVEŠTENJE: Stigao predlog o rešavanju sukoba!

Kanada, Australija i Novi Zeland upozorili su Izrael da bi kopnena ofanziva u pograničnom gradu Rafa bila katastrofalna.

Mi smo ozbiljno zabrinuti zbog nagoveštaja da Izrael planira kopnenu ofanzivu u Rafi. Vojna operacija u Rafi bi bila katastrofalna- upozorili su premijeri tri zemlje u zajedničkom saopštenju.

Oni su ocenili da bi zbog 1,5 miliona Palestinaca koji su se sklonili u to područje, gde je već teška humanitarna situacija, posledice široke vojne operacije po bile pogubne.

SAN SVAKOG SRBINA: U ovoj državi se radi 6 sati dnevno, a prosečna plata ide i do 5.300. evra!

-Međunarodni ‘konsezus’ raste. Izrael mora slušati svoje prijatelje i mora slušati međunarodnu zajednicu- dodaje se u saopštenju i zaključuje da je potreban hitan humanitarni prekid vatre.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter