Izvor: BSC Happy
25.04.2024 u 17:17
0

I EGIPAT IZDAO PALESTINCE: IZRAELCI se sastali sa SUSEDIMA pa odlučili – SPROVODIMO KONAČNU INVAZIJU, RAFA će izgoreti do temelja

Izraelske odbrambene snage sprovele su sve neophodne pripreme za veliku kopnenu ofanzivu u najjužnijem gradu Gaze Rafah i mogu pokrenuti operaciju onog trenutka kada dobije odobrenje vlade, rekao je u sredu visoki izraelski zvaničnik odbrane.

Izrael smatra Rafah poslednjim bastionom Hamasa u pojasu Gaze i spreman je da odatle evakuiše palestinske civile i napadne pripadnike Hamasa, rekao je neimenovani zvaničnik novinskoj agenciji Rojters, koja nije precizirala da li je izvor povezan sa ID.

Portparol vlade premijera Benjamina Netanjahua rekao je agenciji da Izrael „napreduje“ sa kopnenom operacijom, ali nije naveo vremenski okvir.

AKO BOG DA, OVE GODINE OKONČAVAMO ERU NESLAVNE ZAPADNE CIVILIZACIJE: ORBAN najavio rušenje STAROG PORETKA, poslao poruku od koje drhti svet

U međuvremenu, višestruki izraelski izveštaji ukazuju da su najviši izraelski bezbednosni zvaničnici posetili Egipat u sredu kako bi koordinirali planiranu ofanzivu u Rafi. Među zvaničnicima su bili načelnik štaba ID Herci Halevi i šef Šin Bet Ronen Bar, prema vestima Kanala 13. Akios je izvestio da su se zvaničnici sastali sa šefom egipatske obaveštajne službe Abasom Kamelom i šefom štaba Osamom Askarom, usred strahovanja u Kairu da bi ofanziva mogla da izazove humanitarnu katastrofu koja će naterati desetine hiljada stanovnika Gaze da probiju granicu i uđu u Egipat.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter