Izvor: HAPPYBSC
03.05.2024 u 21:32
0

RAFA OTKRIO O ČEMU SANJA : Nisam rekao da završavam karijeru na Rolan Garosu

Rafael Nadal poslednjih nekoliko nedelja glavna je tema u svetu tenisa, a mnogo se priča o njegovom oproštaju, odnosno načinu na koji će to uraditi.

Španac je nedavno prošao tri kola na Mastersu u Madridu, ali je onda poražen od Jiržija Lehečke, pa su se u prestonici Španije oprostili od Nadala, kome je to bio poslednji nastup na tom turniru.

Nadal kroz celu karijeru vuče probleme sa povredama, ali kako je njegovo telo sve starije sve se sporije i teže oporavlja, a penzija je i te kako blizu.

Ipak, Rafa još nije rekao poslednju reč, otkrio je da želi da nastupa na turniru u Rimu, a ne planira svoj oproštaj ni na Rolan Garosu.

„Moj san je da se po poslednji put takmičim na Olimpijskim igrama. Nikada nisam rekao da će se moja karijera završiti na Rolan Garosu“, podvukao je Nadal.

Olimpijske igre na programu su u Parizu od 26. jula do 11. avgusta, a nije nemoguće da Nadala vidimo u dublu sa Karlosom Alkarazom.

Ono što se u ovom trenutku nagađa, jeste da bi Nadal mogao da završi karijeru na Lejver kupu, baš kao i Rodžer Federer 2022. godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter