Izvor: KURIR
14.06.2024 u 07:46
0

RAZOTKRIVENA ŽENA PLAĆENI UBICA U HIDŽABU! Amerikanka na jedno nije računala, u toku međunarodna potraga

Objavljene su prve fotografije Ejmi Betro (44), ​​žene prekrivene hidžabom, koja je pokušala da izvrši naručeno ubistvo.

Pokušaj zločina razotkriven je kada joj se pištolj zaglavio tokom pokušaja atentata u Birmingemu u Velikoj Britaniji.

Kako se moglo čuti na sudu, Betro je poslata da ubije vlasnika butika odeće Sikandera Alija po nalogu svog konkurenta Mohameda Aslama (56) i njegovog sina Mohameda Nazira (30).

Pre nego što je postala ubica, Ejmi je radila kao administrator za bejzbol tim Milvoki Brevers.Ona još nije uhapšena, a međunarodna potraga je u toku.

Tokom pokušaja ubistva, Betro je obukla hidžab i otišla da puca na Alija ispred kuće u Akoks Grinu 7. septembra 2019. Međutim, njen pištolj se zaglavio i ona je pobegla.

Kasnije se vratila i ispalila tri hica u kuću. Zatim je poslala poruke ocu glavne mete, Aslatu Mahamudu: ‘Prestani da se igraš žmurke’ i ‘Gde se kriješ?’

Dva dana nakon neuspelog ubistva po narudžbini, odletela je nazad u SAD i potraga za njom traje od tada.

NISTE SE OBAZIRALI NA PUTINOVA UPOZORENJA : Glas iz NATO zaledio – setite se krimskog scenarija!

 

Čini se da joj je ovo bio prvi ‘posao’, jer Betro nije optužena ni za jedan drugi pokušaj ubistva.

Osuđeni naručioci

Nazir i Aslam, koji su u ponedeljak proglašeni krivima za zaveru za ubistvo, imali su „dugove“ prema Alijevoj porodici nakon incidenta u njegovom butiku u Birmingemu 21. jula 2018, kada su prozori bili razbijeni, a unutrašnjost uništena.

Policija je stigla i zatekla povređene Nazira i Aslama.

U septembru 2019. , par je doveo Betro iz Sjedinjenih Država u Birmingem s ciljem da ubije Alija i njegovu porodicu.

Tokom boravka u Velikoj Britaniji, ubica je boravila u hotelima u Mančesteru, Derbiju, Londonu, Brajtonu i Birmingemu – uključujući Radisson Blu.

Dok je bila u Derbiju, navodno je podnela osiguravajući zahtev tvrdeći da je imala probušenu gumu na iznajmljenom automobilu pre nego što se sudarila sa dva nepokretna vozila, od kojih je jedno bilo u vlasništvu Aslama.

Pre neuspelog atentata, Betro je poslala poruku Mahamudu da pita o kupovini „golfa“ od njega.

Zatim je poslala druge poruke, rekavši „ko je to, tvoja porodica ili ti?“ i „izaberi jednog“ dok je tražila da se meta sastane s njom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter