Izvor: KURIR
30.05.2024 u 14:06
1

RUSI POSLALI AVIONE I HELIKOPTERE NA „GRUPU 13“ Ukrajinci objavili snimak uništavanja 2 broda na Krimu pomorskim dronovima

Ukrajina je objavila snimak uništavanja brodskog skladišta i dva ruska ratna plovila na Krimu.

U objavi Glavnog obaveštajnog direktorata (HUR) ukrajinskog Ministarstva odbrane, koja objašnjava snimak objavljen na društvenim mrežama, navodi se da je akcija izvedena protekle noći.

– Specijalna jedinica HUR „Grupa 13“ je uz pomoć ukrajinskih pomorskih jurišnih dronova Magura V5 uspešno napala brodsko skladište Rusije na okupiranom Krimu – navodi se u objavi i dodaje da su da su ruske snage reagovale dizanjem vojnih aviona i helikoptera.

Na lokalnim Telegram kanalima objavljeno je da je lokalno stanovništvo čulo do 20 eksplozija na tom području.

Ministarstvo odbrane Rusije je saopštilo da je protivvazdušna odbrana oborila osam raketa dugog dometa ATACMS kojima je Amerika snabdela Ukrajinu, kao i osam dronova.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “RUSI POSLALI AVIONE I HELIKOPTERE NA „GRUPU 13“ Ukrajinci objavili snimak uništavanja 2 broda na Krimu pomorskim dronovima”

  1. slinavi rusi morat ce pre ili kasnije da pocnu da prase sa taktickim nuklearnim oruzjem i to zemlje porekla ovog oruzja. da su na vreme prasili ne bi docekali ovo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter