Izvor: Sputnik Srbija
15.08.2022 u 15:13
0

RUSIJA VISOKO CENI SVOJE SAVEZNIKE: „To su države koje se ne povijaju pod takozvanim hegemonom! Njihovi lideri ispoljavaju pravi muški karakter i ne povijaju se“

Rusija visoko ceni svoje saveznike i istomišljenike na raznim kontinentima, rekao je ruski predsednik Vladimir Putin na otvaranju vojnog foruma „Armija 2022“.

„To su države koje se ne povijaju pod takozvanim hegemonom. Njihovi lideri ispoljavaju pravi muški karakter i ne povijaju se“, rekao je Putin.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

VOLODIN: Ukrajina je bankrotirala! Mesečni deficit ukrajinske privrede iznosi pet milijardi dolara!

Predsednik je naglasio da te države biraju suvereni, samostalni put razvoja, žele kolektivno da rešavaju pitanja globalne i regionalne bezbednosti na osnovu međunarodnog prava, uzajamne odgovornosti i međusobnog poštovanja interesa.

„Samim tim doprinose zaštiti višepolarnog sveta“, dodao je Putin.

Kako je naveo, Rusija iskreno ceni čvrste veze s državama Latinske Amerike, Azije i Afrike i spremna je da ponudi saveznicima i partnerima najsavremenije vidove naoružanja, rekao je ruski predsednik.

Prema njegovim rečima, skoro sve vrste ruskog naoružanja koje se nudi za izvoz više puta su primenjivane u stvarnim borbenim dejstvima.

„Rusija iskreno ceni istorijski čvrste, prijateljske veze s državama Latinske Amerike, Azije i Afrike, zasnovane na poverenju. Spremna je da ponudi saveznicima i partnerima najsavremenije vidove naoružanja, od streljačkog oružja do oklopne tehnike i artiljerije, borbene avijacije i bespilotnih letelica“, rekao je Putin.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter