Izvor: Sputnik Srbija
08.11.2022 u 21:14
0

„SADA JE JASNO KO STOJI IZA ZVANIČNOG KIJEVA“ Zaharova izjavila da Rusija i Ukrajina ne vode konstruktivne razgovore od aprila!

Rusija i Ukrajine ne vode konstruktivne pregovore od aprila, nakon što Kijev nije odgovorio na predloge Moskve, izjavila je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova.

– Nema konstruktivnih razgovora, oni su završeni u aprilu ove godine nakon što smo odgovorili na predlog Ukrajine i ponovo poslali naše predloge. Dalje je sve bilo blokirano – izjavila je Zaharova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Po njenom mišljenju, Zapad direktno utiče na spremnost Kijeva na pregovore.

– Sada je jasno ko stoji iza zvaničnog Kijeva – oni koji im isporučuju oružje i daju ogroman novac, čas zabranjujući i da i misle o pregovorima, čas provocirajući priču o tome da sve treba da se rešava na bojnom polju, čas se ponovo vraćajući na temu pregovora, ali u kontekstu optužbi protiv naše zemlje da ne vodimo pregovore – ocenila je Zaharova.

RIM SPREMAN ZA ISPORUKU ORUŽJA KIJEVU: Italijanski ministar obećao da će podržati Ukrajinu protiv ruske invazije

Prethodno je ministra inostranih poslova Rusije Andrej Rudenko izjavio da Rusija nema nikakve preliminarne uslove za pregovore sa Ukrajinom, izuzev jednog glavnog uslova, a to je da Ukrajina pokaže dobru volju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter