Izvor: Happy BSC
08.11.2022 u 21:44
0

BAJDEN SE OGLASIO POVODOM IZBORA U SAD: „Amerika sada mora da odluči da ide unapred ili da se vrati unazad!“

Milioni Amerikanaca danas glasaju na na međuizborima na kojima se bira ceo Predstavnički dom američkog Kongresa, i oko trećine mesta u Senatu

Ključno pitanje je da li će vladajuća Demokratska stranka uspeti da zadrži većinu, što bi predsedniku Amerike Džozefu Bajdenu omogućilo nesmetano sprovođenje svojih planova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Bajden se oglasio na svom Tviter nalogu i pozvao ljude da glasaju za demokrate.

– Imamo šansu da ponovo izgradimo našu zemlju na način koji je bolji za sve, republikanci žele da nas vrate unazad – napisao je predsednik Amerike na Tviteru.


HILARI KLINTON ZA DEMOKRATE: „Ne možemo dozvoliti da nekolicina ljudi sa ekstremnim planom odluči koje slobode imamo“

– Moramo da budemo kristalno jasni o tome šta je na glasačkom listiću jer je mnogo toga u pitanju. Socijalno osiguranje za našu decu, bezbednost po pitanju oružja i oružano nasilje. Opstanak na našoj planeti. Na glasačkom listiću je i sama demokratija. Amerika će izabrati. Ali ako mi date još dva demokratska senatora u Senatu Sjedinjenih Država, obećavam vam da ćemo kodifikovati zakon o pravu na abortus – rekao je Bajden u govoru i dodao:

– I pogodite šta? Svaki republikanac je glasao protiv zakona o smanjenju inflacije. Ovaj zakon će pomoći da se smanje troškovi za porodice, pomoći će u smanjenju inflacije za kuhinjskim stolom. Nijedan stariji neće morati da plati, bez obzira koliko košta njihov lek, više od 2000 dolara godišnje. MAGA (Učinimo Ameriku ponovo velikom) snage su odlučne da ovu zemlju vrate unazad, u Ameriku gde nema prava na izbor, nema prava na privatnost. I sada Amerika mora da odluči da ide napred ili da se vrati unazad. Zajedno možemo izabrati drugačiji put. Možemo izabrati bolji put napred u budućnost.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter