Izvor: tanjug
06.08.2022 u 21:58
0

Šef Euleksa Lars Gunar Vigemark poručuje da će ta misija pojačati patrole u blizini Gazivoda!

Šef Euleksa Lars Gunar Vigemark najavio je da će ta misija pojačati patrole u okolini jezera Gazivode na Kosovu i Metohiji zbog današnjeg incidenta.

„Današnja pucnjava na jezeru Gazivode je još jedan napad vatrenim oružjem na kosovsku policiju. Niko nije povređen, ali ovi napadi nisu samo opasni, već su krivična dela i treba ih odmah prekinuti“, napisao je Vigemark na Tviteru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kosovska policija saopštila je ranije danas da je na njihove policajce pucano desetak puta na jezeru Gazivode iz pravca druge obale, ali da niko nije povređen.



Kako su naveli, napad se dogodio dok su spuštali patrolni čamac u jezero.

Direktor Kancelarije za KiM upozorava: „Kurti želi da kriminalizuje Srbe da bi opravdao svoje nasilne akcije od Štrpca do Leposavića!“

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter