Izvor: tanjug
06.08.2022 u 22:16
0

Evropska unija zabrinuta zbog događaja u Izraelu, poziva strane na maksimalnu suzdržanost kako bi se izbegla nova eskalacija!

Evropska unija s dubokom zabrinutošću prati nasilje u Pojasu Gaze i poziva sve strane na maksimalnu suzdržanost kako bi se izbegla nova eskalacija, izjavio je Peter Stano, portparol šefa diplomatije EU Žozepa Borelja.

„Izrael ima pravo da zaštiti svoje civilno stanovništvo, ali mora se učiniti sve kako bi se sprečio širi sukob, koji bi prvenstveno uticao na civilno stanovništvo na obe strane i doveo do novih žrtava i više patnje“, rekao je Stano u izjavi objavljenoj na Tviteru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Stano je naglasio je da je nasilje već izazvalo brojne žrtve, uključujući civile i petogodišnju palestinsku devojčicu, i više od 80 povređenih.

Drugi dan borbi između izraelske vojske i palestinskih militanata nakon više od godinu dana relativnog zatišja duž granice, izraelski avioni napali su Gazu, a Palestinci su ispalili rakete na izraelske gradove.

NEMA PREKIDA VATRE Palestinska teroristička grupa odbacila predlog Egipta, poručuju: „Sada je vreme da se odgovori na zločine okupacije“

Izrael je u petak saopštio da je pokrenuo specijalnu operaciju protiv palestinske militantne grupe Islamskog džihada, ubivši jednog od njenih viših komandanata u iznenadnom dnevnom vazdušnom napadu na zgradu u gradu Gazi.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter