Izvor: b92
29.04.2024 u 13:42
1

SPORAZUM KOJI GARANTUJE TRAJNI PREKID VATRE: Atmosfera je pozitivna sve dok nema novih izraelskih prepreka

Palestinska grupa Hamas saopštila je u nedelju da ne vidi ozbiljan problem sa najnovijim predlogom Izraela za sporazum o prekidu vatre i oslobađanje talaca u pojasu Gaze.

Delegacija Hamasa doputovaće u Egipat da dostavi svoj odgovor na izraelski predlog.

„Atmosfera je pozitivna sve dok nema novih izraelskih prepreka. Komentari i pitanja Hamasa o sadržaju nacrta ne ukazuju na ozbiljne probleme“, rekao je zvaničnik koji je želeo da ostane anoniman.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SPORAZUM KOJI GARANTUJE TRAJNI PREKID VATRE: Atmosfera je pozitivna sve dok nema novih izraelskih prepreka”

  1. Kolektivni Briks treba napraviti tuzbu protiv izraela uime svih za genocid nad palestincima kao i vracanje svih okupiranih teritorija zadnjih 100g kao i protiv nemacke u ime svih drzava gde spada i Srbija nad kojom su nacisti izvrsili genocid i etnicko ciscenje Srba koje traje jos uvek sa njihovim janjicarima krvatima kim balistima i albancima kaoi bivsih ju balija

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter