Izvor: B92
16.06.2024 u 09:44
0

TAOCI U RUSKOM ZATVORU: Članovi Islamske države uzeli osoblje za taoce; „Imaju sekire“! (VIDEO)

Grupa zatvorenika istražnog zatvora u Rostovskoj oblasti, koji su uzeli zatvorsko osoblje za taoce, zahtevaju da im bude obezbeđen automobil i omogućeno da slobodno odu iz zatvora, rečeno je agenciji Interfaks u ruskim hitnim službama.

Oni tvrde da su članovi terorističke organizacije Islamska država, koja je zabranjena u Ruskoj Federaciji, navodi agencija. Interfaks dodaje da su zatvorenici naoružani noževima i oštrim predmetima.

Agencija RIA Novosti, pozivajući se na upućeni izvor, navodi da su za taoce uzeti operativni oficir i nadzornik u istražnom zatvoru u Rostovskoj, a da se zatvorenici koji su ih zarobili terete za terorizam.

 

KIJEV DOBIO JASNE INSTRUKCIJE OD BELE KUĆE: Ne možemo da garantujemo da ćemo poštovati dogovor o bezbednosti!

„Imaju sekire, očigledno od protivpožarne opreme, i gumene palice, nemaju vatreno oružje“, rekao je taj izvor.

Agencija navodi da su u toku pregovori o oslobađanju talaca i da su na licu mesta načelnik regionalnog štaba Federalne kazneno-popravne službe i predstavnici organa za sprovođenje zakona i tužilaštva.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter