Izvor:
03.11.2019 u 12:16
0

SMRT BAGDADIJA JE PREKRETNICA U BORBI PROTIV ISIL-A: Stoltenberg upozorio da još uvek nije KRAJ! (FOTO)

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg izjavio je da smrt vođe Islamske države Abu Bakr al Bagdadija predstavlja "prekretnicu" u borbi protiv ISIL-a, ali je upozorio da ta borba nije ni približno završena.

Stoltenberg je kazao da je ISIL nekada kontrolisao ogroman deo Sirije i Iraka i da međunarodna koalicija koja se bori protiv te ekstremističke grupe, čiji deo je i NATO, "mora da osigura da se ISIL ne vrati na ta područja".

On je dodao da Islamska država više nema teritorije, ali još uvek je živa.

– ISIL ima ćelije spavača, tajne mreže i radi na tome da se vrati. Naša misija još nije potpuno završena – rekao je Stoltenberg.

Izvor: Kurir
Foto: instagram/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter