Izvor: Alo
30.08.2024 u 12:35
0

SNIMAK UBISTVA KOMADANTA HAMASA:Izraelski specijalci presreli automobil pa ga likvidirali (VIDEO)

Komandant vojnog krila Hamasa u gradu Dženin na okupiranoj Zapadnoj obali Visam Hazem poginuo je jutros zajedno sa još dvojicom operativaca u sukobima i napadima dronova

Ovo su saopštili Izraelske odbrambene snage (IDF), izraelska obaveštajna služba Šin Bet i policija.

IDF je naveo da su vojnici u toku operacije na severu Zapadne obale otkrili naoružane ljudi u automobilu u Dženinu, među kojima je bio Hazem, nakon čega su pripadnici granične policije otvorili vatru na automobil i ubili Hazema, dok su druga dvojica naoružanih napadača pobegli, a kasnije su poginuli u napadu drona, prenosi Tajms of Izrael.

zraelska vojska je identifikovala dvojicu naoružanih napadača koji su poginuli u napadu drona kao Majsara Mašarka i Arafata Amera i optužila ih da su bili uključeni u napade, uključujući i na izraelske zajednice u blizini bezbednosne barijere na Zapadnoj obali.

Izraelska vojska navodi da je u automobilu pronašla puške, pištolj i drugo oružje, a da u incidentu nije bilo povređenih vojnika.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter