Izvor: Tanjug
21.09.2022 u 17:04
0

Stoltenberg otkrio zbog čega NATO smatra Kinu „bezbednosnim izazovom“!

Saradnja Kine sa Moskvom od početka napada Rusije na Ukrajinu i kineski komentari protiv proširenja NATO-a pokazuju zašto zapadni odbrambeni savez treba da posmatra Peking kao bezbednosni izazov, izjavio je generalni sekretar Alijanse Jens Stoltenberg.

„Zbir svega je da ovo samo povećava značaj NATO saveznika koji stoje zajedno i shvataju da je Kina deo bezbednosnih izazova sa kojima treba da se suočimo danas i u budućnosti“, rekao je Stoltenberg u intervjuu za Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg takođe je ukazao na „prinudno ponašanje“ Kine u Južnom kineskom moru i protiv njenih suseda, kao i na „način na koji krše osnovna ljudska prava“.

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg predviđa eskalaciju sukoba u Ukrajini: „Potrudićemo se da Moskvi bude jasno kako ćemo tačno reagovati!“

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter