Izvor: Kurir
16.06.2024 u 12:47
0

SUDAR AUTOMOBILA I AUTOBUSA: Povređeno najmanje šestoro, a ČETVORO JE MRTVO

Četvoro mladih ljudi, dva muškarca i dve žene, tragično su poginuli jutros kada se automobil kojim su putovali frontalno sudario sa autobusom u kom su bili radnici lokalnog preduzeća u okolini.

Vozilo se kretalo od Ksantija do Kavale, pokrajinskim putem Ksanti-Toksotes. Jedini preživeli putnik, teško je povređen i nalazi se u bolnici.

NATO FORMIRA GLAVNI ŠTAB ZA UKRAJINU: Vojnom pomoći Kijevu će biti upravljano iz NEMAČKE KASARNE

U autobusu, koji je takođe sleteo sa puta, bilo je nekoliko zaposlenih u lokalnom preduzeću, a povređeno je najmanje šestoro. Sudar je prepolovio vozilo i pretvorio ga u bezobličnu masu, koja se po putu vukla više od 150 metara.

Vatrogasna služba je odmah izašla na lice mesta kako bi izvukla ljude , dok su svi povređeni prebačeni u bolnicu Ksanti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter