Izvor: Kurir
11.06.2024 u 13:57
0

SVIMA PRIČAO DA JE ZABRINUT ZA BRATANICU: Otkriven motiv svirepog ubistva!

Otkriven je motiv ubistva devojčice (11) u Grčkoj, čiji nestanak je prijavljen u noći između nedelje i ponedeljka, a koja je juče pronađena mrtva na području Ilije. Policija je uhapsila njenog ujaka, koji je priznao zločin.

Ujak je na saslušanju rekao da je devojčicu izbo šrafcigerom, a potom je inspektore odveo do njive na kojoj je ostavio telo male Vasilike.

EMANUELOV RIZIK ŽIVOTA: Makron rizikuje kao nikada do sada, u Francuskoj će se odvijati prava drama

Prema navodima, ujak je rekao da je pre ubistva želeo da ima seksualne odnose sa malom rođakom. Devojčica ga je naravno odbila i zapretila da će sve ispričati roditeljima, nakon čega je on zgrabio šrafciger i naneo joj više uboda u grudi i leđa.

Izvori iz istrage navode da je dete imalo povrede po rukama, verovatno zadobijene dok je pokušavala da se odbrani od silovatelja. Nakon ubistva, ujak je telo devojčice odneo u njivu i bacio ga.

Svima pričao da je zabrinut za bratanicu

Nakon toga se vratio kući i legao da spava, kao da se ništa nije desilo. Ujutru je otišao na posao i svima pričao kako je zabrinut za nestalu bratanicu.

On je uhapšen nakon što su policajci pogledali snimak nadzornih kamera i ustanovnili da je devojčica u nedelju u večernjim satima ušla u njegov automobil. Stric je Vasiliku pokupio nedaleko od dedine kuće.

Nakon što su shvatili i da je ujak male Vasilike bio na sudu zbog silovanja maloletnice, odmah su znali da je on odgovoran za nestanak devojčice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter