Izvor: K1
10.06.2024 u 19:52
0

TIKTOKER ULAZI U EP: Svi ga znaju po čuvenom ZAGRLJAJU, a ima više pratilaca nego Kipar STANOVNIKA

Svet ga poznaje po misiji, kada je krenuo iz sela u okrugu Nikozija da zagrli Elona Maska

Popularni Jutjuber i TikToker po imenu Fidijas Panajotu (24) ostavio je u šoku celu kiparsku, pa i svetsku političku scenu kada je, kako se čini, osvojio mesto u Evropskom parlamentu za Kipar.

Poznat je po duhovitim ali i povremeno čudnim postovima koji su mu doneli stotine hiljada pratilaca.

Procenjuje se da je nezavisni kandidat osvojio treće mesto na izborima za Evropski parlament na Kipru od mogućih šest mesta za parlament, pokazuje izlazna anketa za Alpha TV.

Fidijas je sin grčkog pravoslavnog sveštenika, a izgradio je karijeru na TikToku i Jutjubu. Njegov Jutjub kanal na engleskom jeziku prikupio je 2,6 miliona pretplatnika od kada je počeo da objavljuje postove 2019, što je više nego duplo od broja stanovnika Kipra (1,25 miliona).

Međutim, svet ga poznaje po čuvenom zagrljaju, kada je krenuo iz sela u okrugu Nikozija u misiju da zagrli Elona Maska. 

On je na početku svoje kandidature objasnio da ne zna ništa o politici, ali i da je voljan da nauči. Kako je rekao tada, nikada nije ni glasao.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter