Izvor: Tanjug
04.06.2020 u 07:16
0

TRAMP: Čast mi je bila da otpustim Matisa

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da mu je bila čast da 2018. otpusti bivšeg ministra odbrane generala Džejmsa Matisa i da mu je to verovatno jedina zajednička stvar sa bivšim predsednikom Barakom Obamom.

On je to napisao na Tviteru povodom Matisove izjave da Tramp želi da podeli SAD i osude zbog najave upotrebe vojske kao odgovora na građanske nemire.

PROČITAJTE I OVO

NIKO NEMA OVAKVU MOĆ! Rusi priznali: „ORUŽJE SUDNJEG DANA“ testirano na VEČNOM LEDU! (VIDEO)

PONOVO POLICIJSKI ČAS: Zbog korone uvode karantin od četvrtka do ponedeljka!

BAJKER PRETUKAO ŽENU ZBOG ČARKE U SAOBRAĆAJU: Krv je šikljala na sve strane!

ČUDO NA JUGU SRBIJE: Posle bombardovanja rađaju se čudovišta

GORI AMERIKA: Da li će Tramp preživeti?

Tramp je kazao da je Matisu dao novi život, a da je on umesto što je radio stvari koje treba i „vodio pobedničke bitke“, retko „donosio kući slaninu“.

„Verovatno jedina stvar koju Barak Obama i ja imamo zajedničko je to što smo obojica imali čast da otpustimo Džima Matisa, najprecenjenijeg generala na svetu. Tražio sam njegovu ostavku i osećao sam se sjajno zbog toga. Nadimak mu je bio “Haos“, što mi se nije dopalo, i promenio sam ga u “besan pas“. Drago mi je što je otišao“, napisao je Tramp.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter