Izvor: KURIR
30.05.2024 u 10:38
0

TRAMP PONUDIO MASKU MESTO U NJEGOVOJ ADMINISTRACIJI: Dve ključne funkcije za milijardera u slučaju pobede na izborima

Donald Tramp razmatra da odabere milijardera Elona Maska za političkog savetnika ako ponovo pobedi na izborima u novembru, objavio je danas Volstrit džurnal (WSJ), pozivajući se na izvore upućene u ove razgovore.

Njih dvojica su razgovarali o načinima na koje bi Mask, koji vodi platformu X, SpaceX i Teslu, imao „formalni doprinos i uticaj“ na ekonomsku politiku i politiku bezbednosti granica.

Mask je navodno obavestio Trampa da je pokrenuo kampanju kako bi ubedio moćne američke poslovne lidere da uskrate podršku predsedniku Džou Bajdenu, koji je pobedio Trampa na izborima 2020. godine i traži drugi mandat.

Prema WSJ, Tramp i Mask su takođe razgovarali o finansiranju „projekta za sprečavanje prevara na izborima“.

Predstavnici Trampa i Maska nisu odmah odgovorili na zahteve za komentar, kao ni predstavnici Bajdenove kampanje.

Portparol Trampove kampanje Brajan Hjuz rekao je da će samo Tramp odlučiti „koju će ulogu određeni pojedinac imati u njegovoj administraciji“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter