Izvor: Alo
19.05.2024 u 08:14
0

„TREBA HITNO PREDUZETI AKCIJE DA IH VRATIMO KUĆI“! Palestinci pozvani da se evakuišu

Sukob Izraela i Hamasa – 226. dan

Izraelska vojska saopštila je da nastavlja da deluje u Džabaliji i Rafi. IDF su, istovremeno, pozvale Palestince da se evakuišu iz primorskih naselja na severu Gaze.

Sa druge strane, Ministarstvo zdravlja, koje vodi Hamas, saopštilo je da je od 7. oktobra prošle godine u izraelskim napadima stradalo ukupno 35.386 Palestinaca.

RUSIJA SPREMA VELIKU OFANZIVU! Poznat mi je koji je Putinov cilj

Izrael: Demonstranti zahtevaju hitan dogovor o taocima, obratila se Hilari Klinton

Hiljade aktivista okupilo se u centru Tel Aviva zahtevajući prevremene izbore i hitan dogovor o oslobađanju izraelskih talaca koji se nalaze u Pojasu Gaze, a demonstrantima se putem video-linka obratila bivša američka sekretarka Hilari Klinton.

“Treba hitno preduzeti akcije da ih vratimo kući“, rekla je Klinton. Američki ambasador u Izraelu Džek Lu okupljenima je poručio da SAD nastavljaju pregovore o povratku talaca, prenosi Tajms of Izrael.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter