Izvor: novosti
14.08.2024 u 12:38
0

UBISTVO POSLE ZATVARANJA OLIMPIJADE: Ubijena volonterka

Volonterka s Olimpijskih igara, koja je imala samo 21 godinu, ubijena je u noći neposredno posle ceremonije zatvaranja.

Njeno beživotno telo pronađeno je u stanu osumnjičenog za ubistvo u pariskom severnom 18. okrugu, nedaleko od Sen Denija.

Poslednji put viđena je oko 1 sat izjutra. Prethodno je tokom OI radila na Stadionu „Francuske“ i bila zadužena za komunikaciju

UMESTO DA GA PODUČAVA MATEMATIKU ONA GA JE ISKORISTILA: Učiteljica osuđena na šest godina zatvora

Policiju je alarmirala supruga ubice koja je, dok se nalazila na odmoru u inostranstvu, od svog muža dobila uznemirujuću poruku telefonom u kojoj je pisalo da je napravio „veliki problem“. I on je, prema informacijama koje prenosi neki francuski mediji, takođe bio volonter.

Patrola je upala u stan ovog čoveka starog 48 godina i pored njega pronašla beživotno telo devojke. Imala je tragove krvi po vratu i na licu.

Poreklom Nigerijcu devojka je poslednje dve godine davala časove francuskog jezika i pomagala mu u administrativnim poslovima. Očevici ga opisuju kao elegantnog čoveka.

Stradala devojka je, inače, bila humanitarni aktivista i maneken za luksuzne kuće.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter