Izvor: Tanjug
27.08.2020 u 09:43
0

UJEDINJENE NACIJE: Pandemija povećala siromaštvo

Predstavnica UN u Iraku Žanin Henis-Plasčert izjavila je da je pandemija korona virusa pogoršala stvari u toj zemlji i dovela do porasta siromaštva za 10 odsto.

PROČITAJTE JOŠ

RODITELJI ĆE BIRATI IZMEĐU ČETIRI MODELA: Nova praksa u vrtićima

Stiglo pismo Uneska: Poštovani gospodine Rakiću…

UŽAS! Ukraden krst sa groba nikšićkog pravoslavca

Republika Srpska će pomoći završetak uređenja HRAMA SVETOG SAVE

RODITELJI, OPREZ! SRPSKI PSIHOLOG OTKRIVA: Pedofile ne možete prepoznati, tako će biti dok se ne uradi OVO

Ona je navela da je pandemija takođe prekinula školovanje više od 11 miliona učenika i sudenata širom Iraka i dovela do dvostruko više prijavljenih slučajeva rodno zasnovanog nasilja, usled smanjenih mogućnosti da žrtve potraže pomoć.

SAZNAJTE I OVO

NOĆ ZA NAMA: Muškarac uboden nožem!

UHAPŠEN JEDAN OD NAJTRAŽENIJIH BEGUNACA: Ubio i svoje dve ćerke!

NBA: Protest igrača Milvoki Baksa zbog rasne nejednakosti!

Predstavnica UN kaže da se na ekonomskom planu očekuje da će Irak imati pad BDP-a od 9,7 odsto, uglavnom kao rezultat naglog pada cena nafte.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter