Izvor: Happy BSC
03.04.2022 u 22:55
0

UKRAJINA GORI! KIJEV TRPI VELIKE GUBITKE! Rusi su uništili VAŽNE TAČKE, da li je ovo prelomna tačka RATA?

Ruske trupe napale su danas skladišta koja su snabdevala gorivom Oružane snage Ukrajine, u pravcu Nikolajeva i Donjecka, izjavio je portparol ruskog Ministarstva odbrane general-major Igor Konašenkov.

– Izuzetno precizne rakete lansirane iz vazduha uništile su velika skladišta goriva u Konstantinovki, Nikolajevskoj oblasti, Slavuti, Rovni i Ternopolju. Iz ovih objekata se distribuiralo gorivo za ukrajinske trupe, na mikolajevskom i donjeckom pravcu – rekao je Konašenkov, prenosi agencija RIA Novosti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je dodao da je gađan aerodrom Balovnoje u predgrađu Nikolajeva i da je uništen parking za avione i skladište goriva.

Takođe, iz Moskve su poručili da je ruska vojska je onesposobila Centar za upozorenje i kontrolu avijacije i protivvazdušne odbrane ukrajinskog ratnog vazduhoplovstva, koji se nalazi na aerodromu „Vasiljkov“ kod Kijeva.

S druge strane ministarstvo ekonomije Ukrajine procenilo je danas da su direktni gubici zbog ruskog napada dostigli 565 milijardi dolara, preneo je Ukrinform.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter