Izvor: Happy BSC
20.04.2022 u 09:05
0

UKRAJINA JE ODAVNO MOGLA DA POTUČE RUSE I DA ZAVRŠI RAT! Zelenski otkrio bolnu istinu Kijeva

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski je u svom obraćanju sinoć rekao da bi Ukrajina, da je imala pristup boljem oružju, završila ovaj rat.

– Da je Ukrajina imala oružje koje može da se poredi sa onim koji Rusi koriste, do sad bismo već završili ovaj rat – rekao je Zelenski.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Zelenski je rekao da je „u svim razgovorima i pregovorima sa liderima demokratskog sveta nepravedno što je Ukrajina i dalje prinuđena da traži ono što njeni partneri godinama čuvaju“.

ZELENSKI JE UPRAVO DONEO NAJBOLNIJU ODLUKU ZA SVE UKRAJINCE! Uopšte nisu lepe vesti koje su došle iz Kijeva

On je rekao da ako ove zemlje imaju oružje i municiju koje su Ukrajini potrebni, „njihova je moralna dužnost da pomognu u zaštiti slobode, da spasu živote hiljada Ukrajinaca“.

Zelenski je dalje dodao da će, ako njegova zemlja dobije oružje koje joj je obećano u narednim nedeljama, to spasiti živote hiljada ljudi.

Predsednik Ukrajine je dodao da je pojačan intenzitet ruske vatre u Harkovu u Donbasu i u Dnjepropetrovskoj oblasti, čak i na civilne strukture.

– Sudbina desetina hiljada stanovnika Mariupolja koji su preseljeni na teritorije pod ruskom kontrolom je nepoznata – rekao je Zelenski.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter