Izvor: INFORMER
22.06.2024 u 13:00
0

UKRAJINSKO NEBO KONTROLIŠU RUSI! UMESTO KIŠE PADAJU BOMBE: Artiljerija napravila nepredviđen obrt!

Kramatorsk na udaru

Projektil iz nepoznatog pravca udario u predgrađe Kramatorska u ranim jutarnjim časovima.

Nije zabeleženo civilno ili vojno stradanje, ali jedna stambena zgrada delimično je oštećena.Sumnja se da se radilo o artiljerijskoj paljbi, a ne o dronovima zbog načina na koji je zgrada demolirana.

– Ruska vojska je ujutru udarila na lokaciju Oružanih snaga Ukrajine u Ivano-Frankovskoj oblasti na zapadu Ukrajinem – rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog podzemlja Sergej Lebedev.

– Ujutro u 4.30 22. juna, u blizini Ivano-Frankivska, raketa je uletela na lokaciju pristalica Bandere, koju su postavili u jednoj od obrazovnih ustanova – rekao je sagovornik agencije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter