Izvor: kurir
22.06.2024 u 12:09
0

RODITELJI SE UTOPILI PRED DECOM! Tinejdžeri posmatrali kako im roditelji umiru: Odmor se pretvorio u PAKAO

Odmor bračnog para u Pensilvaniji na Floridi pretvorio se u užas jer su se udavili pred svojom decom nakon što ih je uhvatila jaka struja.

Brajan Vorter (51) i Erika Višard (48) bili su na plaži sa svojom decom, a onda se dogodila tragedija.

Par ima šestoro dece, i svi su u tom trenutku bili sa njima na plaži.

Nisu uspeli da se izvuku

Nakon što su videli da im se dave roditelji, odmah su pozvali Hitnu pomoć.

Jedno od dece preminulih pokušalo je da im vikne uputstva kako da plivaju paralelno sa obalom, ali su oni bili u panici i, nažalost, potonuli.

Zvaničnici su rekli da je par bio bez svesti kada su ih spasioci izvukli iz vode i počeli da obavljaju reanimaciju.

 

IZMERENA NOVA NAJVIŠA TEMPERATURA U EVROPI: Ekstremno vreme širom kontinenta, ima i mrtvih, hoteli odbijaju goste jer NEMAJU VODE

 

Deca svedočila užasu

Oni su tinejdžeri. Još nisu ni u dvadesetim godinama. Prošli su kroz dva dramatična scenarija. Deca su bila na plaži i gledali su ih kako se dave. Posmatrali su reanimaciju na plaži. Bili su u bolnici i posmatrali naše napore oživljavanja, tako da su izuzetno traumatizovani – naveo je jedan od doktora.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter