Izvor: sputnik
17.08.2024 u 21:54
0

UREDNIK NEMAČKOG LISTA „KOMPAS“ PORUČIO VLASTIMA: Pristalica sam Putina, nećete me ućutkati

Glavni urednik nemačkog političkog lista Jurgen Elzeser izjavio je da je on pristalica ruskog lidera Vladimira Putina i da niko ne može da mu zabrani da govori, prenela je agencija DPA.

„I, naravno, neće mi zabraniti da govorim – ja sam pristaliva Putina“, rekao je on na konferenciji za novinare desničarske nemačke partije „Alternativa za Nemačku“.
U obraćanju medijima Elzeser je takođe kritikovao nemačku Vladu i otvoreno rekao da izražava podršku Putinu, što je naišlo na gromoglasan aplauz pripadnika njegove partije.
Inače, nemački časopis „Kompakt“ nešto ranije je zatvoren zbog optužbi da je glavni mediji nemačke desničarske ekstremističke scene i da vodi kampanju protiv Jevreja, migranata i parlamentarne demokratije.
Zbog toga su u redakcijama lista u više nemačkih federalnih okruga izvršeni pretresi.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter