Izvor: Novosti.rs
08.11.2020 u 08:20
0

UŽAS! GRANATIRAN STEPANAKERT: Predsednik Nagorno-Karabaha poslao poruku neprijatelju (FOTO)

PREDSEDNIK Nagorno-Karabaha Araik Arutjunjan izjavio je da je nedeljno „svitanje bilo jedno od najtežih u njegovom životu“.

– Na Trgu Obnove u Stepanakertu dočekao sam jedno od najtežih svitanja u svom životu. Sa zaštitnikom naše otadžbine ćemo ostati do kraja. Nastavljaju se borbe na život i smrt – napisao je Arutjunjan na fejsbuku.

PROČITAJTE JOŠ

NOVA OPASNOST U SRBIJI Upravo stiglo važno saopštenje!

PRIZNALA KRIVICU: Policija upala i uhapsila Jovanu Jeremić dok je vodila jutarnji program! (VIDEO)

SRPSKE KAMIONDŽIJE ŠIKANIRAJU NA MAĐARSKOJ GRANICI Vozači: Mađari nas danima teraju kao kučiće, ne puštaju nas u Srbiju (VIDEO)

NOVO PRAVILO, POZNAT RAZLOG: Jaja u prodavnicama u Srbiji više neće biti u frižiderima

I jermenska strana je optužila Azerbejdžan za noćašnje granatiranje Stepanakerta. Međutim, sve je prošlo bez žrtava. Značajna šteta je naneta kućama i civilnoj infrastrukturi.

Սիրելի ՛ հայրենակիցներ Ստեփանակերտի Վերածննդի հրապարակում դիմավորել եմ կյանքիս ամենածանր լուսաբացներից մեկը… Մեր…

Posted by Արայիկ Հարությունյան Arayik Harutyunyan on Субота, 07. новембар 2020.

Ministarstvo odbrane Azerbejdžana je saopštilo da je vojska noćas uništila četiri neprijateljska tenka, 2 topa i kamione sa municijom. Oni su u isto vreme optužili protivnika za granatiranje sela u pet rejona na teritoriji Azerbejdžana. Prema podacima vojske, među civilima ima i poginulih i ranjenih.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter