Izvor: ALO
22.06.2024 u 08:50
0

„VIDITE DA SE SAD TRESU“ Ruski ambasador brutalno isprozivao Amerikance

Američke vlasti se „tresu pred uspehom Rusije, beže od ozbiljnog razgovora sa njom“, uključujući i raspravu o mirovnim inicijativama predsednika Vladimira Putina, izjavio je danas ruski ambasador u SAD Anatolij Antonov.

„Vidite da se (američka) administracija trese od uspeha koji demonstriramo. Pogledajte šta se dešava na Kapitolu kada se predlažu novi zakoni da se Rusija proglašava državnim sponzorom terorizma. Ustvari, mnogi zvaničnici, jednostavno, beže od nas, i ne žele da započnu ozbiljan razgovor, ignorišu predloge koje je naš predsednik izneo u vezi rešavanja situacije u Ukrajini“, rekao je Antonov novinarima, prenela je RIA Novosti.

 

SLON GAZIO TURISTKINJU DO SMRTI: Nova tragedija na safariju, životinja izvukla ženu iz vozila, nezapamćen užas

 

Prethodno je Putin izneo nove mirovne predloge za rešavanje sukoba u Ukrajini, u kojima je predložio priznavanje statusa Krima, samoproglašenih Donjecke i Luganske Narodne Republike, Hersonske i Zaporoške oblasti kao regiona Rusije, konsolidaciju vanblokovskog i nenuklearnog statusa Ukrajine, njena demilitarizacija i denacifikacija i ukidanje antiruskih sankcija, ali je ukrajinska strana odbacila predlog.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter