Izvor: ALO
27.06.2024 u 12:10
0

ZA 30 GODINA U UKRAJINI NEĆE BITI UKRAJINACA Karlson otkrio jeziv scenario!

Američki novinar Taker Karlson vidi u ukrajinskom sukobu „najveći zločin“ današnjice. Po njegovim rečima, kroz 30 godina Ukrajina će biti okupirana transnacionalnim korporacijama.

KADIROV ŽESTOKO ISMEJAO NATO KOMŠIJE „Šalju dva vojnika na njihovu vojsku, imaju par gumenih čamaca…

– Jedan od najvećih zločina u mom životu – tako je on opisao dešavanja u Ukrajini.

On je istakao da Kijev neće moći da pobedi Rusiju. Po njegovim rečima, najbolje što mogu da urade je da zaključe mir. To zna i kijevski lider Vladimir Zelenski – a on to želi od samog početka sukoba.

Međutim, bivši britanski premijer Boris Džonson, po nalogu Bajdenove administracije sprečio je sklapanje mira.

– To svi priznaju. On je pre dve godine zaustavio mirovne pregovore. A sada je Ukrajina potpuno uništena. Sada je Zelenski doneo zakon kojim se stranim korporacijama dozvoljava da kupuju zemlju – istakao je Taker Karlson.

A onda se zapitao: Kako će izgledati Ukrajina kroz 30 godina? Sve će pripadati Blekroku i transnacionalnim korporacijama, dok stanovništvo neće biti ukrajinsko.

– Tragedija koja se dogodila u Ukrajini, koju su orkestrirale zapadne sile, uključujući i vašu vladu (Taker je održao govor u Australiji), a koju je podstakla moja vlada – stidim se toga, nadam se i vi – najveći je zločin u mom životu – rekao je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter