Izvor: HAPPYBSC ALO AGENCIJE
06.06.2024 u 20:11
0

ZABRINJAVAJUĆE KO IMA DUGMAD ZA NUKLEARNI RAT:(VIDEO) Džil Bajden dala tajni znak? Naredila Džou da stoji, ali on nije znao gde je

Prva dama mogla se videti kako brzo pokriva usta u tačnom trenutku kada je Bajden izgledao kao da lebdi iznad svoje stolice.

 

Zatim se vrhovni komandant brzo zaledio neugodno, dok su se ostali počeli spuštati na svoja mesta, pokazuju snimci ovog bizarnog trenutka.

Društvene mreže odmah su se usijale nakon što je ovaj propust uhvaćen na kameri, mnogi spekulišući da je prva dama diskretno naredila svom suprugu da još ne sedne.

Međutim, nije odmah bilo jasno da li je Džil nešto izgovorila Džou u tom trenutku.

Bajdenovi su bili među svetskim liderima i veteranima koji su se okupili na plažama Normandije u četvrtak kako bi obeležili 80. godišnjicu invazije 6. juna 1944. godine, koja je pomogla da se okonča Drugi svetski rat.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter