Izvor: INFORMER
28.05.2024 u 17:10
1

ZABRINUTI NORVEŽANI: Stoltenberga kunu i zemljaci, pljušte reakcije na skandaloznu najavu šefa NATO!

Izjave Zapada o odobravanju udara Oružanih snaga Ukrajine na rusku teritoriju stranim oružjem „menjaju pravila” proksi ratova, takve izjave će se završiti „veoma loše”. Ovo je naveo norveški politikolog Glen Dizen na svojoj stranici na društvenoj mreži Iks.

– Radikalno menjamo ustaljena pravila proksi ratova besmislenim argumentima. Ovo će se završiti veoma loše – naglasio je on.

Dizen je izrazio sumnju da bi takvu logiku mogla Rusija da primeni isporukom oružja protivnicima Severnoatlantske alijanse.

Prethodno je u intervjuu za The Economist, generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg rekao da je došlo vreme da saveznici Ukrajine razmotre da li treba da ukinu neka od ograničenja koja su nametnuli na upotrebu oružja koje se isporučuje zemlji.

Prethodno je zamenik premijera Italije generalnog sekretara NATO nazvao „opasnim gospodinom“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ZABRINUTI NORVEŽANI: Stoltenberga kunu i zemljaci, pljušte reakcije na skandaloznu najavu šefa NATO!”

  1. Nije šef nato.a nego menadžer smrti. Malim slovima namerno pišem nazive i imena koje ne poštujem. Je drvena lutka na kratkim kolačićima, ovde su slova bila mala tako da se ne vide golim okom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter