Izvor: Alo
17.08.2024 u 10:59
0

ZAHAROVA O RUŠENJU MOSTA U KURSKU: Ukrajina je upotrebila zapadne rakete

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je da je Ukrajina upotrebila zapadne rakete, verovatno američke proizvodnje HIMARS, da uništi most preko reke Sejm u Kurskoj oblasti u Rusiji.

„Prvi put je Kurska oblast pogođena raketama zapadne proizvodnje, verovatno američkim HIMARS-om. Most preko reke Sejm u okrugu Gluškovo je potpuno uništen, a volonteri koji su pomagali evakuisanom civilnom stanovništvu su ubijeni“, navela je Zaharova u odgovoru na pitanja medija, objavljenom na Telegramu.

ZBRINJAVANJE STANOVNIKA IZ KURSKA: Više od 10.000 napustilo svoje domove

Ona je istakla da će svi odgovorni za taj napad biti strogo kažnjeni. Vršilac dužnosti gubernatora Kurske oblasti Aleksej Smirnov izjavio je u petak da su Oružane snage Ukrajine uništile most na reci Sejm u okrugu Gluškovski, u Kurskoj oblasti. Oružane snage Ukrajine počele su 6. avgusta napad na Kursku oblast u Rusiji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter