Izvor: Tanjug
30.07.2022 u 22:25
0

ZAPLENJENO POLA TONE KOKAINA Britanci u luci „London Gejtavej“ u pošiljci banana iz Kolumbije pronašli ogromnu količinu droge!

Britanska Nacionalna agencija za kriminal (NCA) saopštila je da su njeni službenici zajedno sa pripadnicima pogranične policije zaplenili više od pola tone kokaina u luci London Gejtavej.

Kokain je bio sakriven u pošiljci banana koja je brodom dopremljena u Veliku Britaniju iz Kolumbije, stoji u saopštenju NCA.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Istražitelji NCA su otkrili da je pošiljka bila namenjena Holandiji, ali je presretnuta 26. jula ove godine u Londonu.

Policajci procenjuju da bi zaplenjeni kokain na ulici vredeo više od 40 miliona funti.

Portugalska sudska policija oglasila se o akciji „Florida I“ u kojoj je zaplenjeno više od šest tona kokaina na globalnom nivou!

„Zaplena ove veličine kokaina je veliki udarac za kriminalnu mrežu uključenu u ovo krijumčarenje i sprečila ju je da zaradi milione funti koje bi uložene u dalji kriminal“, saopštio je menadžer operacija ogranka NCA Adam Beri.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter