Izvor: Tanjug
12.05.2020 u 18:20
0

Zbog korone smanjen broj tražilaca azila u EU

Restriktivne mere uvedene zbog epidemije korona virusa smanjile su broj ljudi koji traže azil u Evropi, ali pandemija bi mogla izazvati više dolazaka u budućnosti ako se pogorša situacija na Bliskom Istoku i u severnoj Africi, saopštila je danas Agencija Evropske unije za azil (EASO).

Sa obustavom globalnih putovanja, kako je saopštila EASO, u martu je evropski blok zabeležio za oko polovinu manje tražilaca azila u odnosu na februar, preneo je Rojters.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

UNUK MU JE POBIO PORODICU Dedi oduzeli pušku, i on hteo da ubije svoju ženu!

DAN KAD JE SVET ODAHNUO Uhapšen najveći nacistički zločinac (VIDEO, FOTO)

Deca će u Srbiju moći bez testa na koronu

CECA OTVORENO O ČEDI: Oprostila sam mu sve, a Bog će da sudi!

POJAČANJE! Kristina Iglendža novo lice Happy TV!

Agencija za granice evropskog bloka je, takođe, navela da su se ilegalni prelazi u Evropu prepolovili od februara do marta.

Međutim, EASO je saopštio da bi širenje korona virusa na Bliskom istoku i u severnoj Africi mogla izazvati nestašicu hrane, destabilizovati bezbednost i ojačati ekstremističke grupe kao što je Islamska država.

OVO MORATE ZNATI

PODLOST BILA GEJTSA Sklonio svoju decu, a našu hoće da čipuje

NEVEROVATNO! NOLE PRIZNAO DA NE JEDE PO 16 SATI VEĆ GODINU I PO DANA!

NAJNOVIJI PODACI MINISTARSTVA ZDRAVLJA O KORONA VIRUSU: Preminule dve osobe, 67 pozitivno

Vuhan planira da testira svih 11 miliona stanovnika na Kovid

To bi moglo dovesti do povećanja migracije povezane sa traženjem azila srednjoročno, navodi se u izveštaju EASO.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter