Izvor: Tanjug
12.05.2020 u 16:29
0

Vuhan planira da testira svih 11 miliona stanovnika na Kovid

Kineski grad Vuhan, prvi u kojem se pojavio virus Kovid-19, planira da testira svih 11 miliona stanovnika, a nakon što su se posle više nedelja i nakon ublažavanja mera pojavili novooboleli.

Zdravstvenim zvaničnicima naređeno je da u podne započnu s planovima za obavljanje testiranja na svim stanovnicima, navodi se u službenom obaveštenju koje su objavili pojedini kineski mediji, a koje je preneo Gardijan.

PROČITAJTE I OVO

ČEDA JOVANOVIĆ NASTAVIO RAT SA CECOM: Znala je da će Đinđić biti ubijen, tražili su od nje alibi!

EKSKLUZIVNO! VESIĆ NAJAVIO NA HAPPY TV: Danas potpis, Beograd dobija metro!

SPEKTAKULARNO HAPŠENJE! Pogledajte kako je pao maskirani ubica iz kafića na Vračaru! (GALERIJA)

DEKA ŽIVAN ZNA TAJNU DUGOVEČNOSTI Doživeo sam 103. godinu, imam 35 potomaka i ovo je moj recet

DR NESTOROVIĆ DOBIO PONUDU ZA POSAO Neverovatno, ovo nude profesoru!

„Svaki okrug bi trebalo da napravi planove kako će izvesti ispitivanja nukleinske kiseline na celokupnoj populaciji u roku od 10 dana“, navodi se u obaveštenju, bez preciziranja kada bi testiranje trebalo da počne.

U Kini je virusa stavljen pod kontrolu, ali prisutan je oprez zbog straha od izbijanja drugog talasa infekcije nakon što su ukinute mere za sprečavanje širenja virusa.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter