Izvor: HappyBSC
12.05.2020 u 14:35
0

PODLOST BILA GEJTSA Sklonio svoju decu, a našu hoće da čipuje

Bil Gejts hoće da vakciniše i čipuje celo čovečanstvo protiv korona virusa. Cilj mu je kontrola svih ljudi i naravno zarada koja se meri u stotinama milijardi dolara!

MRAČNI PLANOVI

STRAVIČNA ISPOVEST ŠVEĐANINA Čipovali su me i sada sam njihov ROB! (VIDEO)

DOKLE?! LUDILO BILA GEJTSA SE NASTAVLJA: Preporučio proizvodnju 700 milijardi vakcina!

PROCUREO NANO-ČIP BIL GEJTSA Belgijanci: Ovim hoće da čipuje celu planetu!

SULUDA IDEJA NAD ČOVEČANSTVOM Bil Gejts i gazda „Amazona“ povukli novi potez za vakcine! (VIDEO)

S druge strane, da li će osnivač „Majkrosofta“ vakcinisati i svoju decu, kao što traži i da naša moraju da prime vakcinu.

– Gejts je odbio da vakciniše svoju decu kada su bila mala – šokirao je javnost lekar, koji je bio privatni doktor Bila Gejtsa.

Ovaj lekar je, na zatvorenom simpozijumu, naveo da je osnivač „Majkrosofta“ koji javno podržava vakcinisanje, odbio da vakciniše sopstvenu decu koja su bez obzira na to i dalje zdrava.

Naravno, Gejts nikada nije ovo demantovao.

I 2018. godine se na Fejsbuku pojavila informacija da njegova deca nisu vakcinisana. Post je objavljen na nalogu jednu lekara, koji je takođe brinuo o njegovoj deci…

Međutim, kasnije je taj FB profil lekara nestao sa mreže pod obrazloženjem da je to „kopija originalnog naloga doktora njegove dece“.

PROČITAJTE I OVO

ČEDA JOVANOVIĆ NASTAVIO RAT SA CECOM: Znala je da će Đinđić biti ubijen, tražili su od nje alibi!

EKSKLUZIVNO! VESIĆ NAJAVIO NA HAPPY TV: Danas potpis, Beograd dobija metro!

SPEKTAKULARNO HAPŠENJE! Pogledajte kako je pao maskirani ubica iz kafića na Vračaru! (GALERIJA)

DEKA ŽIVAN ZNA TAJNU DUGOVEČNOSTI Doživeo sam 103. godinu, imam 35 potomaka i ovo je moj recet

DR NESTOROVIĆ DOBIO PONUDU ZA POSAO Neverovatno, ovo nude profesoru!

Bil Gejts, dok čuva svoju decu, i dalje nastavlja akciju vakcinacije tuđe dece. Nedavno je izjavio da postoji 100 sojeva korona virusa, aludirajući da je za svaki soj potrebna druga vrsta vakcine pa kad se to opet pomnoži sa onih gore nekoliko dolara, govorimo o neverovatnim sumama – trilionima dolara za 700 milijardi!

Pare za istraživanje Gejtsu nisu problem! Fondacija koju vodi sa suprugom prvi je posle SAD finansijer Svetske zdravstvene organizacije.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter