Izvor: telegraf.rs
29.04.2024 u 15:25
0

PUCNJAVA U KOMŠILUKU! Jedan muškarac umro, drugi teško ranjen

Motiv pucnjave i dalje nije poznat

Muškarac (58) je stradao, a drugi (50) teško je ranjen u pucnjavi koja se sinoć oko 20 časova dogodila u Slovenskoj Bistrici.

Prema navodima policije, trojica muškaraca starih 50, 58 i 61. godiinu su se posvađali tokom izlaska, nakon čega je došlo do pucnjave.

BRUTALNO UBIO NAJBOLJEG DRUGA: Ovo su rezultati veštačenja dečaka ubice iz Niške Banje

„Muškarac star 58 godina preminuo je na licu mesta, dok je drugi, star 50 godina, sa teškim povredama prebačen u Univerzitetsko klinički centar Maribor“, rekao je portparol policije.

Navodno je mrtvi muškarac sam sebi presudio.

Policija je prikupila informacije o trećem čovek iz družine, koji je i dalje u bekstvu, ali za sada nema indicija da je osumnjičen za zločin.

Kako se navodi, trojica muškaraca nemaju krivični dosije

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter