Izvor: Kurir
23.04.2022 u 19:35
0

ZELENSKI NA KONFERENCIJI ZA NOVINARE: Hoću sastanak sa Putinom bez posrednika!

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je da smatra da sastanci „preko posrednika“ neće dati potreban efekat, odgovarajući na pitanje o mogućnosti sastanka sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.

Zelenski je na konferenciji za medije upitan da li i dalje želi sastanak sa Putinom i da li misli da bi sastanak bio koristan, na šta je odgovorio da je na tome insistirao „od samog početka“.

„Smatram da svaki sastanak preko posrednika neće dati željeni efekat“ rekao je Zelenski.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Zelenski je govorio i o potencijalnim mirovnim pregovorima sa Rusijom.

KADIROV APELUJE NA OSOBLJE BELE KUĆE: Ne gledajte ravnodušno kako vam se šef ponaša, pomozite mu! BAJDEN PATI OD DEMENCIJE

„Naši partneri, i evropski i naši partneri preko okeana, Sjedinjene Države i Kanada – svi vide da ono što Rusija kaže i ono što Rusija sve ovo vreme govori jeste da sama Ukrajina ne želi mesto za pregovaračkim stolom kako bi okončala rat“ rekao je Zelenski.

On je dodao da je poverenje u njihove partnere na najvišem nivou. Ali da „nema poverenja u Rusiju“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter