Izvor: Tanjug
23.12.2022 u 19:13
0

ZELENSKI OTKRIO: „SAD spremaju još 45 milijardi dolara za Ukrajinu“

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski saopštio je danas ukrajinskim ambasadorima da SAD sprema dodatnih 45 milijardi dolara za Ukrajinu i globalnu bezbednost.

ISPLIVAO PRAVI RAZLOG POSETE UKRAJINSKOG PREDSEDNIKA VAŠINGTONU: Zelenski tražio garancije bezbednosti u slučaju bekstva

Zelenski se ponovo obratio javnosti iz Kijeva nakon povratka iz Vašingtona i obećao pobedu u ratu sa Rusijom, a ukrajinskim ambasadorima nagovestio je da SAD spremaju još jedan paket pomoći Ukrajini u iznosu od 45 milijardi dolara, prenosi AP.

Ukrajinski predsednik zahvalio je i Holandiji na obećanoj pomoći od 2,65 milijardi dolara, koja će u 2023. biti uložena u obnavljanje uništene infrastrukture i kupovinu vojne opreme.

Ruski napadi na ukrajinsku infrastrukturu nastavljaju se i danas, a u protekla 24 sata ubijeno je najmanje šest civila, dok je 18 ranjeno, saopštila je danas ukrajinska vlada.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter