Izvor: Tanjug
23.12.2022 u 19:24
0

Bivši šef Roskosmosa Dmitrij Rogozin, koji je ranjen prilikom granatiranja Donjecka, najavio povratak na ratište posle oporavka!

Bivši šef ruske svemirske agencije Roskosmos i vođa dobrovoljačke jedinice vojnih stručnjaka „Carevi vukovi“ u Donbasu Dmitrij Rogozin izjavio je da očekuje da će se u drugoj polovini januara oporaviti od ranjavanja.

Dmitrij Rogozin je ranjen 21. decembra u ukrajinskom raketiranju Donjecka, a komad gelera koji mu se zario u leđa je nemoguće odstraniti, prenosi TASS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Rogozin se trenutno nalazi na lečenju u Rostovu, odakle će biti prebačen u Moskvu.

Međunarodna agencija za atomsku energiju se sprema da pošalje timove na duži vremenski period u četiri ukrajinske nuklearke – Hmelnicki, Rivne i Južna Ukrajina, kao i u Černobil!

Ranije je izjavio da će se odmah posle oporavka vratiti na ratište u Donbasu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter