Izvor:
09.05.2024 u 18:46
1

APELACIJA PRIHVATILA: Dušku Šariću prihvaćeno jemstvo i ukinut pritvor

Apelacioni sud u Beogradu odbio je danas žalbu javnog tužilaštva za organizovani kriminal i potvrdio rešenje kojim je Dušku Šariću i Milanu Vučiniću, optuženim pripadnicima grupe Darka Šarića, odredjeno jemstvo za ukidanje pritvora.

Ova odluka je pravosnažna, a obojici je pritvor nakon polaganja jemstva zamenjen kućnim pritvorom uz elektronski nazdor.

Za Duška Šarića na ime jemstva upisana je hipoteka u vrednosti od 800.000 evra, a za Milana Vučinića od 300.000 evra.

Apelacioni sud u Beogradu je odbio kao neosnovanu žalbu Javnog tužioca za organizovani kriminal jer smatra da je prvostepeni sud donoseći odluku imao u vidu da su oni optuženi pripadnici grupe.

Međutim sud je uzeo u obzir i njihova obećanja da se neće kriti, da će se odazivati na pozive suda, kao i da je Vučinić osuđen poslednji put pre skoro 18 godina, dok je Duško Šarić neosuđivan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “APELACIJA PRIHVATILA: Dušku Šariću prihvaćeno jemstvo i ukinut pritvor”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter