Izvor: Telegraf
14.04.2022 u 08:25
0

Zelenski se PONOVO obratio NACIJI, ali ovaj put drugačije! UPOZORIO NA NEŠTO JAKO VAŽNO!

Ukrajinksi predsednik Volodimir Zelenski  kasno sinoć se ponovo obratio naciji, ali ovoga puta iz zatvorenog prostora, ispred ukrajinske zastave i u maslinastozelenoj košulji.

On je govorio o tome da je prošao važan i koristan dan za Ukrajinu kada je u pitanju diplomatija. Zelenski je u svom govoru insistirao na totalnom naftnom embargu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Istakao je da su u poseti Kijevu bila četiri predsednika zemalja koje su za Ukrajinu prijateljske i koje se zalažu za jače sankcije Rusiji: Poljska, Litvanija, Letonija i Estonija.

– Važno je to što su predsednici ovih država posetili Borođanku u Kijevskom regionu, gde su sopstvenim očima videli šta su okupatori uradili. Za predsednike to je još jedan argument da zatraže jače sankcije – rekao je Zelenski.

RUSI SU ZAROBILI AMERIČKU ZASTAVU, VEZALI JE ZA TENK I VUKLI JE PO RUSIJI! Putinovi specijalci zadali su NAJJAČI udarac Vašingtonu (FOTO)

– Pre svega nam je potreban naftni embargo i evropska jasna spremnost da odustane od svih ruskih energenata. EU mora da prestane da sponzoriše rusku vojnu mašineriju – rekao je Zelenski.

Spomenuo je i svoj razgovor sa američkim predsednikom Džozefom Bajdenom.

Razgovor je uključio i pitanja procesuiranja ratnih zločina, kao i odbrambenu pomoć Ukrajini vrednu 800 miliona dolara.

Glavni tužilac međunarodnog krivičnog suda Karim Kan posetio je Buču, istakao je Zelenski.

Upozorio je da na severu zemlje ima mnogo neeksplodiranih sredstava koja je potrebno ukloniti.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter